Snow is falling, and I'm happy!

ÄNTLIGEN!!! Har bara längtat, längtat och längtat lite till efter snö. Har sett på många bloggar och andra ställen hur de har snö, och beklagar sig över det. Men nu äntligen har snön hittat hit. Snö är så himla fint. Så, hoppas att den kan ligga kvar och att vi slipper slask!

Morning music!

Lite myspys musik såhär på morgonen, aldrig fel!

Bad Cash Quartet - Big day coming


The sounds - No one sleeps when I'm awake


Håkan Hellström - En vän med en bil



Something is missing?

Alltså, lite känslosammare inlägg in coming!
Men jag skulle verkligen behöva någon just nu. Jag har mina närmsta vänner som finns där i alla lägen, och det är jag evigt tacksam för, vad vore jag utan er? Då hade det verkligen varit katastrofalt. Men det är något annat som saknas, jag känner mig så otroligt ensam i alla fall, hur mycket uppskattning ni än visar mig, så finns ensamheten där i bakgrunden. Jag behöver en person som är bara min, en som jag kan vara kär i få utlopp för alla mina känslor som gömmer sig där inne, och någon som älskar mig lika mycket tillbaka.

Jag behöver någon som är mogen, kan ta ansvar och kanske faktiskt har kommit någonstans i sitt liv och inte bara är fast i skolan, eller ja i alla fall efter gymnasiet, klarat av den biten liksom. Någon som förstår en på ett helt annat vis, som bara behöver säga hej och sedan är fireflies i hela magen, en oförklarlig lycka. Jag bara sitter och väntar på att min tid ska vara inne, för det sägs ju att den som letar efter kärlek inte finner den, och så är det nog också.

Borde kanske sluta vara så kräsen med? Då hade det faktiskt inte varit några problem för mig just nu. Men av någon dum anledning, som jag verkligen ogillar, vill verkligen få bort det, så hittar jag alltid fel i människor. Och dessa fel blir för mycket för mig, jag kan inte klara av dem och då stöter jag iväg personen som egentligen kunde vara världens bästa! Och lite därav söker jag mig till människor som bor långt bort, då blir felen inte lika tydliga. Men, där blir ju problemet igen, då blir det svårare att få den där äkta känslan av att vara omtyckt, jämt och ständigt och faktiskt vara värd någonting.

Åh, krångliga grejer det där med kärlek, det har nog aldrig riktigt varit min grej, men det kommer väl när jag minst anar det I guess! Nu ska jag bara gå och lägga mig, tjarå!

Music tips!


Lite annorlunda låtar, lite låtar som skapar minnen, och lite bra musik!


Name the pet - Get on the bus 


The Hives - Walk idiot walk


The Teddybears - Get mama a house

Take a bow!

Var inne på monki idag och jag tänkte, måste köpa något från denna affär! Jag ser alltid folk som hittat snygga och billiga saker där, så varför gör inte jag det? Ska börja kika mer nogrannt där. Har i alla fall velat ha rosetter till mitt hår väldigt länge, men aldrig kommit mig för att köpa. Så kommer jag in där på monki, ser rosetterna och köper dem. 2 flugor i en smäll, köpt något från monki nu och fått rosetter som jag vill ha! ;)

Already dark?!

Det är galet, när jag går till bussen på morgonen är det mörkt, och när jag kommer hem är det mörkt (undantag idag då jag kom hem tidigare). När klockan är runt 3 börjar det bli mörkt, lite väl tidigt kan tyckas! Så hoppas på att det snöar snart!

Inatt som jag enbart 2 timmar, kunde verkligen inte somna. Vet inte varför, men det är sådant som händer. Skolan var sjuuuukt onödigt, kom dit hade lite onödig samhäll som jag inte lär mig något på, idrotten var inställd, sedan hade vi matte, det var det mest nödvändiga. Slutade klockan 11 och kunde inte komma hem förrän vid 3. Ogillar att bo där det går dåligt med bussar. Längtar tills jag kan flytta till en större stad, kommer bli trevligt! 

Har sprängande huvudvärk, mindre nice. Dagens outfit bestod av blå jeans från gina, svart tubtopp från H&M i Danmark och en svart kofta! Inget speciellt, så blir ingen bild på det. Lägger in ett musiktips snart.


like/dislike



+ Manliga bloggare, vet att jag har gillat det innan, men måste göra det nu igen! Blir jätteglad av kommentarer av killar, skönt med lite omväxling liksom och få läsa saker ur killars perspektiv! Såklart så är jag tacksam för era andras kommentarer också!

- Övergångsperioder! (Heter det ens så?). Men i alla fall. Först kommer början av hösten, och den är verkligen jättefin, men sedan övergår det bara till regn, regn och ännu mer regn. Likaså med vintern, först kommer det underbar snö, men sedan övergår det till att bli slask, uscha! Låt oss slippa detta.

As long as I've long hair, I'm happy.

Så länge jag har långt hår är jag glad. Jag älskar långt hår. Men faktiskt, tycker jag det är finare med hårförlängning än äkta långt hår (så länge det inte är hår som sticker ut i hårförlängningen osv!). Varför? Det vet jag faktiskt inte. Är bara så helt enkelt. Så, vad tycker ni? Det bästa med hårförlängning är att man får långt hår på bara några minuter. Hm! Kanske ska göra en like/dislike av detta!

Rihanna fever!

Tycker att hon har lyckats göra väldigt många bra låtar, så varför inte uppmärksamma henne lite i min blogg? 

1. Only girl (in the world).


2. Pon de replay


3. Don't stop the music

4. SOS


5. Disturbia

Visa upp erat band eller åsikt i min blogg!

Som ni ser fixar jag lite med designen, ska även försöka få till en bättre header. Vet inte vilken bakgrundsfärg jag ska ha, eller om jag kan hitta en passande bakgrundsbild! Har även en idé om att min blogg ska inrikta sig mer på musiktips då jag lyssnar mycket på musik, och lyssnar på väldigt olika genrer. Vad tror ni om det?!

Är ju redan ganska mycket musik i min blogg, eller ja tycker jag lägger in musik ganska så ofta. Men det borde få ännu mer plats! Man ska även kunna skriva kommentar/maila mig (har ju ett litet formulär som bara är att fylla i längst ner i menyn om du har en åsikt osv!) om man vill att ens band ska synas i min blogg. Då är det bara att posta en länk eller dylikt till sitt band så fixar jag upp det på bloggen. Bra va?

Såklart ska min blogg fortfarande innehålla bilder och sådant som händer i min vardag. Ska även skapa en kategori "dagens outfit" kanske inte världens roligaste då de flesta bloggar innehåller det, men känns ganska basic. Sen hur ofta den kategorin uppdateras återstår ju att se. Ska även ändra om mina kategorier lite, då de kan vara lite missvisande. Vi får helt enkelt se hur det blir med saken.

Kom gärna med förslag vad som vore kul! Ska jag ha veckans/månadens blogg? Har ni några åsikter ni tycker att är jätteviktiga att föra fram? Kommentera (är lättast att jag märker, dålig på att kolla mailen)/ maila mig så får vi se om era åsikter är några jag kan tyckas är lämpliga att publicera i bloggen, självklart får ni en länk då!

Tips på en bra låt!

Idag visade Camilla mig en väldigt bra låt, så jag tänkte att jag skulle visa den för er.

Tjejer tänker bara på sex medan...

killar vill prata känslor.

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har sovit till halv 1 idag (knappast aldrig sovit så länge!!). Och sedan så kom Oskar till mig. Vi satt först på mitt rum och pratade supermycket, brukar inte prata om mitt liv och tankar så mycket med folk. Men vissa lyckas få ur en del saker efter en del om och men. Sedan gick vi ut på en promenad och satt oss och pratade lite till. Skönt att ha några få vänner som förstår saker som man kan prata med. Sen kom vi in och satt igång Blair witch project 2. Vi slängde oss i varsin soffa och genomled filmen! Nu ligger jag här och pratar med Mattias, och ska nog sova. Är väldigt trött. Ser ut såhär just nu, ser ni hur trött jag ser ut?! Är jätteglad att mitt hår är mörkt nu iaf, så fint.

Så glad man kan se ut!

Såhär ser jag ut när jag är min bästa vän! Glad tjej är glad helt enkelt. Har tryckt i mig lite mat nu, färgat håret, tyvärr så är det inte stor skillnad. Det röda VÄGRAR att försvinna, lyser igenom. Men det är jag van vid! Saw var inte ett dugg läskig. Satt och skrattade en gång, var för att jag relaterade till scary movie. Nu ska jag förbereda mig för idol eller något, är helt slut!

Ikväll är det bio som gäller!

Blir dock bara jag och Camilla, Erika skulle egentligen med, men något hade hänt? Får hoppas att det löser sig i alla fall. Jag kommer bli grymt rädd säkert, bara för att det är på bio liksom. Gillar knappast de andra Saw filmerna, men jag ger denna en chans! Så, om ett tag drar jag mot bussen och sedan vidare till Kalmar för lite mat & sådant. Ni får ha en bra kväll!

Look of today.

Såhär är det väl jag kommer att se ut idag. Är inte van att ha håret uppsatt överhuvudtaget, men detta känns helt okej faktiskt! Ang. sminkningen så har jag först ett tunnt lager foundation och lite mörkare bronzer över. Jag har även ett par lager mascara, och sedan svart ögonskugga längst ut på ögat och silver/glittrig eye dust på hela ögonlocket. Och såhär blev resultatet:

Sprudlande + hårfärgning.

Åh! Helt sprudlande, fjärilar och sådär! Härligt att vara fylld med en sådan känsla. Hoppas det håller i sig. Jag brukar ha ett väldigt varierande humör, ena stunden kan jag känna så som jag beskrev ovan, och sedan kan det vara borta på 5 s. som att det aldrig hänt. Har precis duschat, underbart! Lyssnar även på bästa kent. 

Jag har även kommit fram till att jag ska färga håret mörkbrunt i helgen antagligen(?). Trivs bäst i den hårfärgen, sen så är det också mycket  snyggare att vara mörkhårig. Dock är blond snyggare om man VERKLIGEN passar i det, snygg frisyr och allt, och det är ytterst få som jag sett så. Tänkte slänga upp en bild på mig med mörkbrunt hår ;)

En jättebra & fin låt.

Åker hem imorgon, kommer bli tråkigt men samtidigt skönt att komma hem till mamma efter omständigheterna! Men jag har det jättebra här. Har precis duschat! Och Matejas är iväg i skolan ett tag. Sen när han kommer hem ska vi ut på stan och kika lite. Vet inte vad denna dagen har att erbjuda mer. Men i alla fall, lyssna på denna låten, så fin.


VNV nation - Illusion
Please don't go
I want you to stay
I'm begging you please
Please don't leave here

Har märkt en tråkig sak!

Jag vet inte varför, men i internet explorer så syns inte min bakgrund, eller texten i rubrikerna? Det är även annan färg på länkar och sådant. INTE OKEJ. :( Men, hoppas att de flesta av er använder något annat. Jag själv gillar inte IE så jag kör med chrome, innan firefox. Det jag ville säga var; Min blogg är inte lika ful när man ser allt så som det ska vara. Är det någon som vet vad problemet kan ligga?

I alla fall, sitter hemma hos Mattias. Han är i skolan just nu, så jag får försöka att underhålla mig själv. Skall nu hoppa in i duschen, sen får jag fixa mig så jag ser någorlunda normal ut när han är hemma igen. Synd att de på högskolan, eller vad det nu är inte har lov.


(bara för att jag kan!)
RSS 2.0