fucking bitch(es)

Visa upp erat band eller åsikt i min blogg!

Som ni ser fixar jag lite med designen, ska även försöka få till en bättre header. Vet inte vilken bakgrundsfärg jag ska ha, eller om jag kan hitta en passande bakgrundsbild! Har även en idé om att min blogg ska inrikta sig mer på musiktips då jag lyssnar mycket på musik, och lyssnar på väldigt olika genrer. Vad tror ni om det?!

Är ju redan ganska mycket musik i min blogg, eller ja tycker jag lägger in musik ganska så ofta. Men det borde få ännu mer plats! Man ska även kunna skriva kommentar/maila mig (har ju ett litet formulär som bara är att fylla i längst ner i menyn om du har en åsikt osv!) om man vill att ens band ska synas i min blogg. Då är det bara att posta en länk eller dylikt till sitt band så fixar jag upp det på bloggen. Bra va?

Såklart ska min blogg fortfarande innehålla bilder och sådant som händer i min vardag. Ska även skapa en kategori "dagens outfit" kanske inte världens roligaste då de flesta bloggar innehåller det, men känns ganska basic. Sen hur ofta den kategorin uppdateras återstår ju att se. Ska även ändra om mina kategorier lite, då de kan vara lite missvisande. Vi får helt enkelt se hur det blir med saken.

Kom gärna med förslag vad som vore kul! Ska jag ha veckans/månadens blogg? Har ni några åsikter ni tycker att är jätteviktiga att föra fram? Kommentera (är lättast att jag märker, dålig på att kolla mailen)/ maila mig så får vi se om era åsikter är några jag kan tyckas är lämpliga att publicera i bloggen, självklart får ni en länk då!


Kommentarer
Ninni

Jag tycker att dagens outfit låter bra, det är ju som sagt rätt populärt.. and it´s for a reason I guess. :O

Funderar lite på det själv faktiskt!

2010-11-21 @ 19:03:11
URL: http://ninjapuff.wordpress.com/
Rob

Goa toner!

2012-02-28 @ 00:04:15
URL: http://Myspace.com/rawhidedeathpunk
Noise of Error

Noise of Error är Göteborgsbandet som låter som en arg Janis Joplin som lirar redig hårdrock. Bandet består utav:

Julia Nyberg - Sång

Markus Boll - Trummor

Klas Juhlin - Bas

Marcus Köhquist - GitarrNi kan hitta våran musik på spotify på våran myspace ( http://www.myspace.com/noiseoferror ) eller besöka våran youtubekanal ( http://www.youtube.com/user/noiseoferror )MVH/Noise of Error

2012-03-11 @ 14:25:47
URL: http://www.noiseoferror.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0