Lite musik som jag gillar!

Fixade hem skivan Absolute Dance Summer 2010 igår, eftersom att det är mycket bra låtar som jag gillar i den. Här kommer några av dem!
& kan ni gissa låtarna? ;)

Ännu lite påfyllning i garderoben.

Tog bättre bilder med min kamera. Men nu råkar jag också vara väldigt trött efter kalaset hos farmor & farfar, så har inte lust att lägga in dessa bilder. Istället så använde jag min finfina cam, så bildernas kvalité är ingenting att hurra över. Men jag har minimalt med tunikor & klänningar, så igår & idag har jag införskaffat 3 nya! Känns kanon & hoppas jag får chans att använda dem nu. Jag har aldrig varit ett fan av jeanstyg, på annat än jeansbyxor såklart. Men köpte mig faktiskt en jeansklänning. Även testat på en mönstrad tunika idag. Så ja, inget som jag brukar använda. Fyndade även 2 fina armband, behövs alltid, samt ett midjeskärp!

Införskaffat some new stuff!

(Var tvungen att pröva denna sortens Polly. Den var helt OK! & detta kan vara bra till håret. Dock undrar jag varför jag tog hårspray? Använder det inte ens...........)


(Gillar denna ljusrosa färg, samt detaljerna. Tights behövs alltid! Tyvärr så fanns inte de kvar som jag ville ha, med spetsdetaljer på sidan. Hur kunde jag slarva bort mina förra?)(Haha, faktiskt min första plånbok. Ganska dåligt då jag ändå har levt i över 16 år! Denna får väl duga i alla fall ett tag!)

Graviditet, musik & sådant.

För någon dag sedan läste jag att Lily Allen väntar barn. Blev väldigt glad för hennes skull, men samtidigt, jag älskar hennes musik & den lär hon lägga/har lagt på hyllan ett tag. Inte nog med att jag älskar hennes musik, hon är även en av de kvinnor i världen som jag gärna skulle byta utseende med. Ni måste hålla med, hon är sjukt söt? Hur eller hur så önskar jag henne all lycka i världen med sin man, sitt barn & sin musikkarriär. Sedan förstår jag inte all hets kring hennes vikt, hon är inte pinnsmal, men hon är då inte fet i alla fall! Fast i och för sig så är det ju kändisvärlden vi pratar om, men jag tycker det är synd ändå att det blir så höga krav på tjejernas kroppar!


(Gammal bild på mig. Men en dag skall jag se ut som henne!)

Mina 3 dagar i Växjö!

Kan starta med att jag har haft en kanon helg (& hoppas att ni haft lika roligt som jag!). Började med att åka dit vid 6 tiden på fredagen, och när jag väl var framme i Växjö så blev det att ta sig hem till Sergio. Möttes upp på stationen av Sergio & Robban & deras kompisar. Hemma hos Sergio blev det lite förfest med folk som; Robba & Sergio då, Calle, Mattias, Julius, Alle, David (?), Gustav, Lilly, Daniel m.fl! & senare runt 11-tiden drog vi ut på stan. För min del så blev det inte lång tid där, då jag hade bokat tåg hem vid halv 12. I alla fall så var det jättetrevligt innan dess.

Jag kom hem runt 01.00! Men på  lördagen åkte jag tillbaka till Växjö & då blev det förfest hemma hos Daniel istället & sedan ut på stan vid halv 12! Det blev lite struligt, för jag klantade till sig. Men det är sådant som händer tyvärr. Hur eller hur så åkte jag & Robban hem till Sergio vid 02.00 ungefär och jag slocknade mer eller mindre direkt.

Vaknade upp runt 11.00, trött som fasen! Men var bara upp & platta håret & sminka sig som gällde. Sedan kom Sergio ner, Robban var vaken också, så vi såg på TV. Senare kom Mattias & Alle också, sen drog vi och käkade. Eller ja, jag & Alle kollade väl mer eller mindre på när dem åt. Sedan vid 15.01 så tog Jag, Robban & Alle bussen till centrum för att vänta in mitt tåg & Robbans buss, & Alle vet jag inte vart han skulle ta vägen. Blev även ett möte med Mimmi & Elin, vilket var ytterst trevligt. Det är väl ungefär så min helg har sett ut. Kunde gått in mer på detaljer, men ja, det skippar vi. 

Tycker också att ni kan kolla in bandet Soulcreek. Calles syster sjunger i det, och vi såg dem igår, & ja. För att göra lite reklam så borde ni faktiskt kolla upp dem, duktiga alltså!
(Mattias, Sergio, Alle)

(Haha, har hört att Calle är lik Eric Saade? Mer irl iaf!)


Tog alla utom den första bilden från Mattias.

Festivalande är min grej!

Även att saker inte blev alls som det skulle, så var emmabodafestivalen riktigt bra.  Såg många bra band, missade en hel dag, men det är sådant man får ta. Sova själv i tält, på en hård mark, sova med folk man inte tänkt sig, umgås med folk som inte var planerat men ändå ska ha ett stort tack som fanns där  när jag behövde dem. Ni är älskvärda & jag vill tacka alla som spenderade tid med mig. Ni är guldvärda. Jag tog inte alls mycket bilder, och inga bilder på några band.  Jag såg b.la; Johnossi, Hästpojken, Crystal Castles, Makthaverskan, Parken, Andreas Grega (som f.ö är min framtida man), Cut Copy, Kalle Baah & så många mer, det där är bara ett fåtal. 

Musik är nog också något av det bästa som hänt världen, jag vet inte vad jag hade gjort utan musik. Man kan verkligen få ut sina känslor genom att lyssna på musik, spela musik & skriva musik. Sjunga är också ett bra sätt. En till bra sak är att jag gillar all musik, måste vara sjukligt tråkigt att bara gilla en speciell sorts musik, eller? ;)

Jobbade idag igen, bara denna veckan + nästa kvar. Jag jobbar endast 4 timmar, men det räcker gott och väl, somnar alltid när jag kommer hem, det tar verkligen på krafterna kan jag säga! Jobba då i en mataffär för er som inte visste, så blir mycket bära > köra > packa upp > vika kartonger osv! Enformigt, men jag tjänar ju lite pengar i alla fall! Det är toppen. 

Umgicks en liten stund med  bästa Camilla idag också, long time no see, hon är bäst osv. På torsdag drar vi på rix fm & buhu min babe Ola Svensson ska inte uppträda, så ledsen! Men jahaja!
RSS 2.0