Ibland gör man rätt, ibland gör man fel!

Jag borde nog tänka liiite mer innan jag öppnar min mun. Vissa saker är allvarligare än man tror. Det är en av mina större brister, att jag inte alltid tänker innan jag talar. Otroligt nog brukar jag vara "rädd" för att säga saker, för att jag tror att det skall få dåliga konsekvenser senare, därför undviker jag det oftast. Men när jag väl inte tänker på det, då går det oftast väldigt fel! Typiskt. Men det är sånt som händer.

Som de flesta kanske märkt så regnar det, det verkligen öser ner, det är blåsigt & väldigt kallt mot vad det varit tidigare. Jag är en av dem som gillar det. Sjukt mysigt att ligga inne och se på film, eller vad man nu väljer att syssla med. Själv så har jag sett Snabba Cash idag, lite bättre än helt okej. Och Joel Kinnaman, jösses! Han är så snygg, och hans röst är så snygg, hans leende. Här kommer en låt med Markus Krunegård som passar lite.

Toppen låt, olika artister!

Älskar låten. Älskar The Kooks, älskar Lily Allen.
Så, vilken är bäst?

Lite lockigt har väl aldrig skadat, eller...?

  • Kent, plattång, randigt, långa killar, sena utekvällar, ärlighet, fyllor, shopping, the kooks, vit snö, myskläder, rosa, laptop, festival, resa, nytt folk, stil, makaroner, självbiografier, körkort, blommigt, smink, analysera, drömma, johnossi, skratt, skjortor, blå ögon, nagellack, personlighet, dansa, minnen, tydliga kindben, twilight-serien, komplimanger, spets, galet, molnigt, långt hår, skägg, ner bäddad i sängen, mp4, armband, pengar, strympor, nyklippt gräs, fotografier, åsikter, hemma, målningar, uppklätt, alkohol, frihet, sjunga, kille med gitarr, snedbena, fläta, Danmark, på



Svensk film hela dagen lååång!

Idag vill jag bara stanna hemma & se på film. Så tänkte se på bara svenska filmer när jag ändå håller på. Jag nöter verkligen filmer, kan dem mer eller mindre utan till. Just nu är det Linas kvällsbok, sen blir det väl hip hip hora, ciao bella, fucking åmål, tjenare kungen (<3), bröllops fotografen osv. Har lite olika att välja mellan! 

Är galet shopping sugen, måste bättra på garderoben och sådant innan jag börjar skolan. Men när jag har jobbat, då har jag runt 3000, det är lite iaf. Behöver dock mer! Men ja. Återkommer senare ikväll. Bion igår var toppen, jättebra, jättemysig osv. Älskar verkligen filmen, vill se den igen!

Det blir bio för mig ikväll, söndagen räddad!

Jippi! Ska på bio idag, det var det första jag tänkte på när jag vaknade - "Fan vad jag vill gå på bio, fan vad jag vill se den filmen igen". Drar med mig Johan, tur att han ställde upp utan problem. Vi ska se eclipse, blir gång nr.2 för mig. Men den är ju som sagt suverän! Är nog faktiskt min favoritfilm av de 3 som finns. Blir hämtad vid 7-tiden, och sen vid 20.15 måste jag ta ut biljetterna som jag har reserverat, haha känner mig jätteduktig. Sen vid nio börjar filmen. Åh vad jag älskar den! Sen åker jag hem, och jaaaa. Måste hitta något att ha på mig också, fixa mig, osv. Det svåraste att lyckas med. 

Imorgon drar jag nog till vita sand, så jag kan sola & bada - behöver bättra på brännan! I veckan så kommer nog Fillefjong till mig. Annars har jag inga direkta planer. Det är i alla fall sista veckan med ledighet, sen börjar jag jobba! Men har 1 vecka + 3 dagar ledigt efter det, och peeengar. Bjuder på en gammal bild också!

Taggar ju inte emmaboda liiiite heller.

Åh! Snart är det dags. Emmaboda'10, hoppas det blir ÄNNU bättre än förra året. Jag har längtat i snart ett helt år, och det är länge! Börjar komma över att det inte blev något Hultsfred, jag som skulle hinna dit minst en gång i mitt liv, men icke! Men i alla fall, jag har ju alltid Emmaboda kvar (<3) Dock så är det en hel del som måste fixas innan dess, måste skaffa pengar och *******! Men förhoppningsvis löser det sig, lika så vem man ska dit med. Mimmi & dem hoppas jag på? Dock så har vi ju inte pratat på länge, fy på oss 2 som är sämst på att höra av oss. Men jag ska, senare eller imorgon - promise

Nästa vecka är även sista veckan innan jag börjar på mitt jobb, på coop i Nybro. Vet inte hur jag skall klara mig, alldeles för blyg & tråkigt och jaaaa! You name it. Men såklart, det kommer att gå bra. 3 veckor, man hinner ju vänja sig. Alltid lite jobbigt i början. I alla fall ser jag fram emot det, få tjäna sina egna pengar, känns så himla bra. Skulle gärna få jobb nu direkt & slippa skolan, men det är ju inte alltid så bra heller.

Tyda sina drömmar!

Jag måste införskaffa ett par böcker om just det - drömtydning. Jag brukar drömma en hel del, och är väldigt intresserad av att veta vad allt betyder, och ja, jag tror faktiskt på det. Som tur är så är man granne med Molly, som faktiskt äger 2 sådana böcker, så har man tur är hon hemma så man kan smita dit och kika!

I alla fall så skall jag åka till Vita Sand idag istället för på måndag. Camilla hänger också med, toppen! Skulle egentligen varit hemma och så skulle Fille kommit hem till mig, men gick inte att smsa honom igår, så blev inget med den saken, känner mig sjukt taskig. Men inte mycket jag kan göra åt, och ringa kommer inte på fråga, inte min grej där! 

Så nu framöver blir det solande, och bad såklart! Skall släppa mitt "jag kan inte bada för jag får lockigt hår". Skall sätta upp det så gått som det går och försöka att inte blöta det i alla fall. Undra om jag klarar det! Måste i alla fall fixa mig nu, för vi ska in till centrum snart mamma & jag & fixa någonting. Behöver även sandaler! Har ju inga, helt sick.
Internet i Vita Sand är superdrygt, så kan dessvärre inte blogga, skulle ta evigheters evigheter innan jag ens var inloggad på bloggen. Men ni får inte glömma att rösta på mig; http://adayofmylifee.blogg.se/2010/july/utkast-juli-13-2010.html#comment, vore snällt. Här kommer en bild på mig, och skall snart lägga in nya, och inte ur samma dag!

Rösta på mig tack!

Kom hem från vita sand nyss & upptäckte att jag är med och tävlar i veckans blogg! Tycker att ni kan slänga en vänlig röst åt mig, för att det vore ju kul att faktiskt vinna! Känner att de andra redan har lite försprång, så nu får ni hjälpa mig! Här är direkt länk till inlägget; http://adayofmylifee.blogg.se/2010/july/utkast-juli-13-2010.html#comment. Jag är ju såklart nr. 3 (vilket jag antar att ni greppat!) Skriver här lite senare!

Åker iväg.

Så. Nu är pappa här och ska hämta mig. Åker med till vita sand, där mamma och lillebror väntar. Är där till onsdag, så ja ni får smsa osv. Vet inte om jag kommer att kunna blogga, men det märker vi ju. Om jag får möjlighet, så ska jag göra det. Lika varmt idag, så blir att sitta i vattnet hela dagen, eller gömma sig i skuggan - eller varför inte, härda ut i solen!

Till vilken nytta, spindlar?

Usch & fy. Spindlar är nog det mest äckliga som finns på denna jord. I alla fall så är det ju så himla varmt, även på nätterna, så fönstret måste hållas öppet. Givetvis så medför det risker. Vaknade vid halv 6 idag av att det regnade, samt mullrade lite. Somnade om och vaknade nyss, & jo, vad ser jag inte om inte en spindel. Lite lagom stor för att framkalla tårar, som tur är var jag för trött för att reagera så värst, så blev bara ett brutalt mördande. Så nu är det ännu mer regn påväg kan jag tala om. Känner mig hemsk som dödar spindlar _ALLTID_ men I can't stand them.
Hur eller hur så tänkte jag tipsa om några mysiga låtar. Skall platta mitt hår nu med, ser lagom fint ut när det är vågigt och nyvaket, ja ni kan ju föreställa er själva!



Så! Skulle lagt upp fler, och bättre låtar. Dock så sitter jag vid vår dator nere, och både datorn och Internet är segt här, suck. Längtar tills jag har det mobila till min söta laptop igen, såååå mycket bättre. Står inte ut med denna. Det enda bra är att man kan lyssna på väldigt hög musik ;)

Sockersuger - bojkottas!

Usch, nu är jag så där äckligt godissugen. Sjukt jobbigt. Tur är väl att jag sitter fast här ute i Örsjö, kan inte ta mig någonstans och då blir det ju inget godis. Jag som tyckt att det funkat så bra nu den senaste veckan att inte äta mycket, utan mindre och göra mer saker. Har även druckit mer vatten än vad jag någonsin gjort innan, denna hetta medför väl något bra då antar jag! ;)

Imorgon på morgonen så drar jag mig iväg till vita sand och stannar där några dagar, vet inte hur länge, men lär ju tröttna rätt så fort. Snart blir det dusch för min del, skall slänga iväg ett sms till Molly & se om hon är hemma! Bjuder även på en bild ifrån igår.

HISS & DISS

Jag hissar våren, då är det lagom varmt, blommorna kommer upp, fåglarna börjar kvittra, allt blir grönt och man  känner att snart är skolan slut & man får sitt efterlängtade sommarlov. Vårkänslorna börjar spira och många blir kära. Fint som tusiken!
Jag måste tyvärr dissa årets sommar liiite. Tyvärr så är det aningen för varmt för mig nu. Lite kallare hade inte skadat. Att ha den där sköna värmen, men nu kan man knappast göra någonting för att det är så otroligt varmt. Aptiten försvinner, det är jobbigare att vara ute med folk. Men åtminstone så regnar det inte, och vi har ju leeeedigt. I sommar blir det mycket badande och så mycket solande man orkar med.

Saker som blir inställt, men också för med sig bra.

Ja, jag var ju en av alla dem som skulle till Hultsfredsfestivalen som blev inställd dess värre. Så då blev det inget Kent för min del, vilket är jäkligt synd, då jag längtar något otroligt efter det. Hur eller hur så åkte jag till Hultsfred i alla fall & umgicks med Fillefjong, vilket var väldigt trevligt också. Stannade där i 2 dagar och vi hann med en del. Bl.a så cyklade vi, hur töntigt det än låter så lyckades jag tvinga honom till att cykla istället för att gå. Efter min vistelse i Hultsfred bar det av till Oskarshamn. Min älskade Alma mötte upp mig där, gud vad jag saknat henne. Sedan åkte vi vidare till Figeholm och sov hos Jennifer, vi träffade även Olivia & Carina.
Lagom hemkommen igår efter 2 timmar och 50 minuter i buss var jag lagom slut. Blev till att färga håret. Så nu är det mörkt igen, lite sorgligt, men får duga! Så idag åkte jag med Camilla och shoppade, blev även bio för vår del. Eclipse, och tusan så bra den var. Älskade den verkligen. Jacob och Jasper är ju inte att leka med alltså!
RSS 2.0