Tjejen med sommarlov!

Har haft sommarlov i 6 dagar nu. Börjar nästan inse att det är över. Ingen mer madesjö, inget mer 9a. Har inte varit ledsen över det än, men såklart så känns det ju lite. Alla man lärt känna, öppnat sig för, de som vet hur man funkar. Men bara att ta nya tag. Kommer bli skönt att slippa Nybro & hamna i Kalmar istället. Medie-linjen @ Lars Kagg blir super. Tack alla som jag mött under dessa 3 år.
Mitt sommarlov blir nog kanon. Hultsfredsfestivalen, Emmabodafestivalen, Danmark osv. Underbart. En hel del festande, möten med nya personer. Sådant tackar man inte nej till. Hoppas också att vädret håller i sig och blir varmt & soligt.

outfits inlägg.

Fredagens look. Kändes ganska sommarfräsch. Klänningen skall dock sys upp då den är för lång. Osminkad är jag också, och har oplattat hår. Min dag bestod av just att ligga i solen och steka, så lite färg har man fått i alla fall.
Söndagens look. Hade bara myskläder på mig eftersom att jag enbart spenderat tid hemma med mamma  & mormor. Fick även en ny, jättebra & väldoftande duschtvål. I alla fall så hittade jag dessa brillor i mitt rum. Har en ganska udda historia om hur jag fick dem, men det tar vi en annan gång.
Måndagens look. Såg dock inte ut så här i skolan. Känns lite bondigt faktiskt. Men sköna kläder må jag säga, och sådana får man ju ha på sig hemma? I alla fall så kom jag hem ytterst blöt efter allt regnande som pågått. Fick ju också stå ute i ösregnet i 30 minuter i väntan på bussen. Kände mig lagom snygg när jag kom in! Väl hemma så väntade en ny fin vit bh & en ny foundation. Tack mamma, behövdes verkligen efter denna dag!

En video med mig hihi!

Original Video - More videos at TinyPic

Ja, alltså. Haha! Har man tråkigt så har man. Såhär ser jag ut i mitt mest oseriösa jag, väldigt fin efter en lååång dag i skolan. Eller vad tycker ni?!;)
RSS 2.0