THE SWEETEST ASS IN THE WORLD..

Ja, nu har hela dagen gått & jag skulle ha pluggat.. men som vanligt, har jag inte gjort det. Borde skärpa mig nu & ta i & satsa, sista veckan med prov. Så. Men skall plugga nu i alla fall. Gillar bilden ovan också, vet inte varför. Saknar att ha långt hår. Mitt nuvarande är alldeles för kort. Men skall spara hela sommaren, och längre än det.
F.ö så sitter jag & lyssnar på musik @ spotify. Sökte på absolute music, så kommer massa låtar man kommer ihåg , inte helt fel. Dock kom Linda Bentzing nu, kanske mindre trevligt haha!

Tips på 2 filmer!

Bandslam; Handlar om en kille som avgudar David Bowie. I hans skola är han utanför & har inga vänner. Detta är p.g.a hans pappa. En dag så får hans mamma ett jobb på ett nytt ställe så de flyttar & han börjar om på nytt. Första dagen börjar han prata med en mycket söt tjej i matsalen, för alla pratar om något som kallas "bandslam", så då blir han nyfiken & fångar hennes uppmärksamhet. Nästa dag får en annan tjej upp ögonen för honom & de börjar prata. Det visar sig att hon har ett band som han sedan blir manager för. Han ändrar om hela bandet & gör dem redo för bandslam. Under tiden så händer en hel del spännande saker.
5/5 smultron från mig.

Step up 2; Här får vi se en film full av dans & hur det är på gatan. Tjejen som är huvudperson kommer från en tuff bakgrund, då hon förlorat sin mamma. Hon är med i ett "crew" & gör en del saker hon inte borde. Hennes låtsas mamma ger henne ett krav; börja gå i skolan, eller så får du flytta. Detta tycks omöjligt för henne. Men hennes kompis fixar in henne på en finare skola & där får hon lägga mycket tid. Hon kommer ofta försent till hennes crews övningar, så hon blir kickad. Nu skapar hon ett nytt crew i sin skola, & nu är det krig!

4/5 smultron från mig.

ang. melodifestivalen, eurovision

Jag tycker att detta är mer än skrattretande. Anna vann, hennes låt var bra, men inte i detta sammanhanget. Jag visste redan innan man fick höra de andra ländernas röster att det kommer att gå sjukt dåligt för henne, faktiskt. Nu funderar vi på att lägga ner melodifestivalen, eftersom att Anna gjorde att vi inte kommer att vara med, och detta har inte hänt på 42 år?

Liksom, det är erat egna fel. Detta året fick vi otroligt mycket hjälp, vi fick se att Anna inte var populär i de andra länderna, utan Salem hamnade långt upp & även min favorit OLA hamnade långt upp. Men nej, det ytterst osmart folket från Sverige röstar på Anna. Då får ni faktiskt skylla er själva & inte börja skylla på röstfusk.

På tal om röstfusk. När det var final i melodifestivalen i Sverige, så kunde många jag vet inte rösta på Ola. Som en  person t.ex. Hon smsröstade på ola som var nr. 6 & tillbaka i ett sms; Tack för att du har röstat på nr.9 Anna Bergendahl (om hon ens heter så?). Även jag ringde och röstade på Ola. Men mitt samtal gick inte fram, och många andra som försökte ringa - men det gick inte.

Alltså var det röstfusk i finalen i globen. Så ja. Det kan Anna gott ha. Och Sverige. Men tänk om det inte blivit röstfusk, då kanske Salem hade vunnit, eller Ola? Vem vet.. ingen som får veta heller.

HISS/DISS; tips för den sociala!


Chatsidor så som; www.omegle.com & www.chatroulette.com.
Jag tycker att det är bra för dem som vill prata med folk från andra länder. Dock finns det också negativa saker, som att vissa där bara är ute för att visa sina kroppsdelar (thank god for omegle där man kan välja att bara skriva, inte cama). Dock så kan man hitta mycket nytt och roligt folk som faktiskt inte vill visa upp sig! Perfekt en tråkig kväll.
Så, har du testat/tänker testa någon liknande sida?

FILMTAAAJM BABY.

Så. Nu har jag varit ute på en promenad & tagit en dusch. Skall bädda min säng & försöka plugga lite. Sätter nog igång en film också, lättare att plugga då, kan aldrig enbart hålla på med skolarbeten. Konstigt?
Har även varit jättetrött i 2 dagar i rad, så somnade idag & vaknade upp som ett mensmonster. Var låg i min diabetes & då blir jag antingen jättesur eller tramsig, idag var det time for being angry.

SÅ! Nu är bloggen klar.

Vad tycks? :) Jag är helnöjd. & ett stort tack till Daniel som hjälpte mig med headern, det var snällt.
Eh, hade "spexfoto" idag i skolan. Jag var någon blandning av en hippie & Ozzy Osbourne. Låter bra va?
Har även varit överdrivet trött idag, så skall det inte vara, vill vara pigg & orka saker, så skall nog lägga mig nu bara för det.  Nu skall jag ta tag i bloggen mer också, så att den kommer igång som förr.
SÅ VAD TYCKER NI OM DESIGNEN?


Dagens shopping!

RSS 2.0