HEJ HALMSTAD!

Jag skall åka till Halmstad idag, till Mattias. Var bara en månad sedan vi sågs, känns som mycket mer faktiskt. Det ska bli skönt att komma iväg lite, trotts omständigheterna. Är iväg tills på onsdag, sedan är jag hemma och kan umgås igen! Är liiiite nervös för att hoppa på bussen. Ska först åka tåg, sen byta till buss. Gillar inte det där med byten osv i en stad man aldrig varit! Men förmodligen så klarar jag det.

Nu fungerande musikspelare på bloggen!

Hade som ni kanske sett en musikspelare på bloggen innan, men den funkade inte. Satt och fixade innan, så nu har jag en fungerande spelare (vilket kan vara bra?!). Just nu innehåller den bara musik av kent, bästa bandet i världshistorien. Men ska fylla på med mer musik nu senare, lär bli lite ni kan dansa till & lite annat smått och gott. Jag tycker att det är jättebra att kunna ha musik på bloggen, det visar också lite vem man är! Eller vad tycker ni?! ;) Musikspelaren hittar ni som sagt uppe i vänstra hörnet!

Blivande blåögd?!

Har alltid velat ha blå ögon. Fast nu på senare tid har jag faktiskt blivit mer till att tycka om bruna. Fast killar får gärna ha blå/gröna. Men i alla fall. Ska nog köpa ett par blå under lovet, eller denna månaden. Camilla har ju köpt svarta (?) nu, så då kan väl jag köpa blå, så vi inte blir identiska! Gjorde en i PS lite snabbt, så ja, därav dåligt resultat!

En bra låt, med en snygg kille!

Jag är ju somsagt lite in love med Ola Svensson, så tänkte lägga upp en väldigt bra låt med honom. Man kan väl omöjligt ogilla den?! Låter videon vara kvar också, så ni får se lite av snyggingen! Imorgon åker jag till Halmstad!

Min nya jacka & hårfön.

Hoppas att jackan är finare IRL än vad den är på bilden. Är ganska så nöjd i alla fall, får duga. Är inget fan av jackor, mycket bättre utan om ni frågar mig! Kollade på idol idag faktiskt, missat kanske 2 gånger nu. Men Jay är lika bra som vanligt, Linneas röst är to die for, Olle så charmig & så bra med sin gitarr! Hoppas verkligen att de kommer topp 3! Förstår inte heller kritiken mot Geir idag, han var jättebra och detta var hans bästa framträdande tycker jag i alla fall!
(Jacka; H&M - 599 kr
Hårfön; Från coop forum tror jag? Billigt skit. 129 kr)

Only love can heal a broken soul!

"Plötsligt händer det", det är verkligen så. På 1 minut kan hela ditt liv vara förändrat. Världen är så grymt orättvis, och ibland undrar man varför man själv just blir drabbad. Men mitt i allt det där negativa får man tänka "allt som händer för något gott med sig, och har en mening" för det är vad jag tror i alla fall! Så i detta kaos så ska jag försöka finna det positiva som det drar med sig. Det hjälper ingenting att fastna nere på botten. 

Nu är denna jobbiga vecka över i alla fall, hade 4 prov. Dock pluggar jag bara dagen innan på prov, så för mig har det inte gjort så himla mycket! Men, det känns ändå som en lättnad, att jag kan andas ut. Lov nästa vecka med, kan det bli bättre?! Tror knappast det. På söndag åker jag till Matejas i alla fall, kommer bli kul. Så himla trött nu, så ska krypa ner i min säng... SKÖNT!
(En väldigt bra låt, och mycket känslosam! Skall tatuera in en del av texten på sidan av magen, vet inte vad det heter! Kent - Vals för satan (din vän pessimisten))

Gissa vem jag såg idag!

Jag vet inte hur jag lyckas, men jag lyckas alltid vara med om att skämma ut mig! Jag tror att Erika, Fanny & Camilla har den inverkan på mig, vi blir helt galna, men sjukt kul har vi i alla fall! Men vi satt på stationen och väntade buss idag, och gissa vem som gick in på stationen då? Jo Idol-Nils! Ni kan inte ha glömt honom? Han var jätterolig när han var med i idol 2008-2009? Man kände verkligen igen hans flin!

En annan grej var att jag fick sitta bredvid någon random kille där inne, och Fanny & Camilla mittemot, och då börjar vi såklart skämta, som alltid! Och, då började han fnissa också! Han kunde inte hålla sig, och då börjar ju jag skratta ännu mer. Camilla sitter och sneglar på honom, sen över till mig tillbaka till honom, såg lustigt ut! Undra vad folk skulle tycka om oss om vi blev filmade en hel dag, vi är nog seriösa i max 10 minuter per dag!

Vi kör på ännu mer minnesbilder!

Kan inte hålla mig! Älskar som jag nämnde innan att kolla på gamla bilder, och tror att det är roligt för andra att se också. I alla fall för de som känner en/vet vem man är! Kommer ett inlägg sen där jag visar mina senaste inköp.


(Alla olika människor man har umgåtts med under sitt liv, har mycket mer bilder jag skulle kunna dela. Men detta är bilder från 6an-7an främst! Så kort att jag får plats i en kundvagn med, gulligt.)



(Ung & dum! Ibland undrar jag vad jag hittade på med mitt hår egentligen. Första bilden är från när jag & Camilla var 10 år, lite smågulliga sådär. De andra är från 4an & 5an/6an (?))


(Och lite bilder ifrån sommaren med Camilla & Elli. Vi umgicks nog varje dag nästan, och cyklade överallt, snacka om motion den sommaren, var jättebra! Var sommaren till 8an!)

Lite äldre bilder maybe?

Vem älskar inte att kolla på gamla bilder? De väcker oerhört mycket minnen & känslor. I mitt fall så saknar jag verkligen alltihopa! Livet lekte, somrarna var jättebäst, och sådant gillar vi. Här kommer lite bildexempel!


(allt började då när man var liten & gullig. Även på den tiden tycks jag ha gillat blommigt!)


(tiden då Erika & Jag umgicks ofta, färgade håret ännu oftare, och den gamla klassen, tusan så bra det var!)


(Gångerna på festivalerna ; rassle punkrock & Emmabodafestivalen! Älskar festivalkänslan)


(All tid jag spenderat med Camilla! Vi har känt varandra i 10 år nu, varit bästa vänner sedan 6an. Vi har haft många bråk, men vi har tagit oss igenom dem. Hon är min andra hälft, är glad att ha en vän som henne i mitt liv. Ännu roligare är att folk tror att vi är tvillingar, kanske beror på att vi alltid är vid varandra!)

Nu måste jag fixa det sista innan jag går till bussen, kommer flera minnen senare ikv!

Ny design uppe!

Alltså! Inte min grej riktigt, kan ju mer eller mindre ingenting. Ska väl fixa bättre header när jag har tid, men denna får duga så länge! Har sovmorgon imorgon, och sovmorgon för mig är att vakna 05.30! Härligt?! ;) Nja! Men duger. Slutar även vid 14.00 imorgon, och inte 16.00, det känns underbart. Får uppdatera mer imorgon.

My sisters keeper.

Gud, såg den idag för första gången och jag grät ett x-antal gånger under filmen och efter filmen. Den fick en att tänka väääldigt mycket. En sjukdom handlar inte bara om en själv, utan den påverkar så himla många fler. Hemskt att vissa blir utvalda att födas med en sjukdom eller få senare i livet. Skall börja ta hand om min diabetes som jag gjorde perfekt, för min och alla andras skull! 

Men för att komma med lite gladare saker; Jag åker till Mattias den 31a oktober och åker hem den 3e november, det ska bli jättekul att få träffa honom igen. Sen så har Camilla och jag planer på att åka till Stockholm den 27e januari för att se; Bring me the horizon (minns det som igår när jag alltid lyssnade på dem), The Devil Wears Prada (Jättebra band!) The Architects (Inte hört så mycket, men det jag hört var kanon) & tek-one (vet inte om jag stavade rätt, och har inte hört dem heller!). Så håll tummarna för att vi tar oss dit, skulle verkligen vara superkul. 

Skola imorgon igen och jag ligger efter i allt, gillar inte lärarna i denna skolan alls knappt och inte heller deras upplägg. Vi har inte haft någon läxa ännu vad jag märkt av och inget prov, men nu kommer det flera stycken. Tycker vi kunde ha hunnit med något prov tidigare faktiskt, även om de flesta prov alltid kommer samtidigt, men inte såhär sent. Ahja, det fixar sig ;)
(Hahaha, jag och min pussmun! Den är överallt, hela tiden. Tydligen putar jag med den när jag tänker eller koncentrerar mig, alltså gör jag det inte med vilje. Den förkommer också i nästan varje bild, men inte alltid så som i denna då man VERKLIGEN ser det. Får också mycket beröm för mina läppar, att de är söta, upphetsande, den var ny hahaha! och massa annat fint, så tack antar jag!)
RSS 2.0