Toppen helg!

Det blev en lite längre helg, ledig även på måndagen, sedan sovmorgon på tisdagen. Låter inte helt fel va?! I alla fall så mötte jag upp Mattias på stationen, kan försäkra er om att det var nervöst, som det brukar & ska vara första gången man träffar någon. Helgen gick alldeles för fort, men jag hade det kul, älskar att träffa nya människor! Vi var i Kalmar b.la och kollade lite kläder, ute och gick, pratade, film osv! Synd att jag bor på världens tråkigaste ställe där man inte kan hitta på så mycket. På söndagen innan han åkte hem så träffade vi Camilla i alla fall! Och jag skämde ut mig enormt på willys, herregud, går aldrig dit igen!

På söndagen sen färgade jag håret rött iaf, så har mörkrött nu typ, känns bra, Saknat att ha rött hår massvis. Sen på måndagen så åkte jag med Camilla till Kalmar och hon piercade medusa, så jäkla snyggt blev det. Älskar den piercingen!


We are learning the hard way!

Åh! Jag lääängtar som tusan. Torsdag lär bli skoj! Det värsta är bara, vad ska man ha på sig? Hur ska man ha håret? Hur ska jag sminka mig? Jag talar såklart om insparken. Man lär ju också vara lagom mysig dagen efter, men det är sånt man får ta! Har ju lite nya kläder som jag aldrig har använt, men känner inte för att använda dem på torsdag heller. Men ja, man kommer på något förr eller senare. Frågan är dock; Jeans eller tights?!

Idag har bara blivit en allmänt slapp dag (sådana behövs ju också!). Så jag har föööörsökt jobba lite matte, men ja gick ju mindre bra. Sen så har jag sett på hip hip hora
som är en av mina favorit filmer, samt att jag håller på att kolla på 2012 nu för första gången, den verkar helt okej. Dagens middag blir nog pizza också, och jag gillar ju inte pizza alls, fast ja, det får väl duga då! 


(en bild från Stockholm, gröna lund!)

Are you satisfied?

Gud vad dåligt av mig, har nästan gått 1 månad sedan jag bloggade senast, ska försöka ändra på det. Men har ju börjar skolan nu & kommer hem sent alla dagar, så inte alltid jag kommer hinna kanske! Trivs sådär i skolan & klassen, men trivs väldigt bra med att det är mycket kreativt arbete, sådant jag behöver. Urk för okreativt arbete, då blir jag lätt trött. 

Har inget speciellt att skriva nu, men jag ska komma med lite musik & bilder senare. Ni kan kika in på min tumblr; www.photobaptism.tumblr.com


En gammal bild på mig och Camilla. Trivs jättebra i mitt mörka hår, men är samtidigt sugen på att ljusa upp håret med slingor eller något? Som ni kanske vet så älskar jag att färga håret, och hatar att ha samma färg under en lång tid, så yeh, vi får se!
RSS 2.0