Et vos accessoires fetiches

SÅHÄR SER SKORNA UT SOM JAG KÖPT!!!!
Förlåt för en otroligt dålig cambild.

Dans un film pornographique

Hej! Dålig update, I knooow! Men får skylla på att jag just haft lov..?
Har för en gångs skull gjort något varje dag.  Umgåtts med vänner, hunnit festa 2 gånger, ätit middag hos farmor, köpt nya skor osv! Så har haft ett fullspäckat schema så att säga. 

I förra helgen var jag i Oskarshamn/Figeholm. Sov hos min älskling Jennifer! Jag träffade Alma, Olivia, Joel m.fl. Vi festade hemma hos Felix, trevlig kille. Lite halvknasiga människor men det var chill sedan när man började prata med dem, men så är det väl alltid..? ;) 

I onsdags festade jag med Camilla, Elli, Johanna, Offe och Linus! Var lite lagom chillkrök så att säga. Dess förinnan såg jag och Camilla på fotboll, var inomhuscup! Finns seriöst ingen bättre sport.  Så det var först framåt 10-tiden vi drog oss mot lägenheten. Sedan festade vi till halv 6 på morgonen. Lovely! 

Torsdag-fredag-lördag spenderades med min kära granne Molly. Även André hängde med på lördagen. Vi har gjort det vi är bäst på. SETT PÅ FILM. Trevligt måste jag påstå. Slänger väl upp några bilder ;)
(..har mer eller mindre aldrig hänt att jag tagit kort i spegeln, 
men någon gång måste vara den första
!)
(.. Elli, Offe och jag, inte sååå söta, eller är vi det?!)

Le vent nous portera

Eftersom att Big Brother är programmet på alls läppar just nu, då tänkte jag att jag kan säga vad jag tycker om det!

Vid första anblick var min tanke "Gud, vilka tråkiga personer", "Fyfan vad gamla" och dylikt. Jag står fortfarande fast vid detta, många känns alldeles för gamla och "mogna".  Men vid närmre eftertanke så insåg jag att dessa också kommer att bidra till dramatik och allt där till! Får försöka ge dem en chans helt enkelt.

Det finns väl några jag gillar mer än de andra och dessa är: Niklas Frantassiev, Jessica Karlen, Sanna Redsäter, Rodney Da Silva och Martin Granetoft. Jag tycker att dessa är de roligaste, eller har något annat jag gillar. Både Rodney och Niklas är snygga! Men ännu har jag inte någon favorit.
De jag har fått minst tycke för är: Ebba Berglund, Tobias Holm, Annie Almen och Sara Jönsson. Dessa är de personer som jag finner tråkigast, och i Tobias fall, lite smått läskig. De som jag inte nämnt är sådana som är helt okej, men bara inte fastnat så speciellt.

Jag tycker även det är kul att Vanessa är med och är transvestit (?), sedan paret Ebba och Rickard! Dock hoppas jag nästan att de 3 blir avslöjade snart så att man får se allas reaktioner osv!
Och jag tycker att vi håller tummarna för att Gurkan kommer in i huset sen! Han är pure underhållning.
Så hoppas på mer drama, intriger osv i huset snart hihi. Juste... nästa år skall jag söka dit! ;)

Poupée De Cire, Poupée De Son

Skulle aldrig tacka nej till dessa kläder, smycken, skor och väska!

papa peint dans les bois

Sköööönt! Nu har jag lov. Känns väldigt bra, måste erkänn att jag är trött på skolan. Och en viss person.. ;) Men ska inte hänga ut den här..eller? Är ju bara *suck* 2 år kvar. Sitter och myser med lite musik just nu i alla fall. Har duschat nyss också, underbartunderbart. Åker ju iväg imorgon, så funderar på vad jag skall ha på mig. Ni vet ju vilka problem vi tjejer alltid har! Jag har även varit så himla duktig att jag har gjort klart samhällsuppgiften som skall redovisas imorgon, men jag gör inte sådant! Intressant va? Ni får veta imorgon vad som skall hända i min helg, kommer inte kunna uppdatera här tyvärr. Här kommer en ledtråd:
(obs!!! gammal bild)

Mon meilleur ami

Jag blir så glad! Gör ingenting att jag varit ensam idag, faktiskt inte ett dugg. Hade världens bästa person just nu, över skype. Så otroligt fin och bra! Verkligen roten till all lycka just nu. Har insett hur många dåliga personer jag är omringad av, men vet ni vad? Jag skall kasta bort dem alla, så onödigt att en lägga tid på dessa. Så nu skall jag fokusera på alla bra, så som denna person! Hoppas att ni haft en bra alla hjärtans dag.Le soleil et la lune

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll! Slutade inte alls som jag planerat. Hade tänkt vara hemma och fixa lite skolarbete kul(!). Slutade med att jag gick över till min granne Molly som hade haft tjejmiddag med några ur hennes klass. Så när jag kom dit var det fullt ös... ;) Alkohol & dans var inblandat. Dock är jag så tråkig när jag är nykter att dansa inte riktigt är min grej, men Tess fick upp mig i alla fall, och det gick ju sådär! Nu sitter jag bara här och väntar på bilderna.. haha! Tills vidare får ni något annat att kika på. Har även lagt till en bloglovin ikon!
(en liten vinterbild! Glöm inte att kolla min tumblr; www.photobaptism.tumblr.com)

Les femmes

VEM BAR UPP DENNA VACKRA KLÄNNING BÄST, CHRISTINA ELLER ISLA...? ;)

Je veux te voir

Förlåt, detta har hänt så många gånger, men jag skall verkligen försöka få igång denna blogg.
Det enda som saknas är tid! Men det finns ju tidsinställda inlägg, så...? ;) F.ö har jag ny design som ni ser!
Igår hade jag och mina babes tjejkväll, var riktigt trevligt! (Ni är bäst!). Vi lagade mat, åt godis, körde lite sms-roulett. Skulle våga påstå att jag har de TRÅKIGASTE personerna i min kontaktlista, fick svar av 1 av kanske 12 st.
Dåligt, ni får bättra er! Just det, filurerna busringde lite också. Roligt! I alla fall så slänger jag upp lite bilder.
(Erika och jag, kolla min uppblåsta kind! Råkade visst ha en suggodis i munnen!)


(Veronica och Mimmi fixar med maten, duktiga tjejer!)


(Kikar på något psykopat film från Kina, hej långa tungor!)


RSS 2.0