Cellulite dans ma jupe en jean

Nu är det så att jag har fått hem min "nya" mobil! Den är ju nyare än min galet trasiga Sony Ericsson som jag hade innan i alla fall. Så nu lär jag ju kunna smsa som vanligt igen, utan att behöva oroa mig att batteriet kommer dö. Det är nice. Annars så saknar jag min Sony :( Jag menar, hellre det än en touch? Jag tycker bara att touch är grymt sega. Men ja.. det blev en sådan i alla fall. Har ju haft en likadan innan, fast rosa. Nu är det en vinröd. Helt okej. Tack Mammi!  Så här ser den ut;

Avec en fond le temps qui défile

Åh. Är så sugen på att tatuera mig. Vilket jag varit i fleraflera år. Men i alla fall! Har hört talas om att jag skall få ett visst presentkort  när jag fyller 18?! ;) Inte så att jag tackar nej i alla fall! Har en klockren idé på vad jag skall börja med. Är en på handleden. Som står för frihet och drömmar - vilka jag värdesätter väldigt högt. Dock får jag inte ihop det bra i Photoshop. Kan ju bero på noll ansträngning och inte så bra brushes. Men tänkte något liknande detta;

Que veux-tu je suis folle de toi

Det blev fest igår i alla fall. Ångrar inte en sekund att jag drog dit. Jag hade det riktigt bra! Skall inte gå in på detalj om vad som hände, men det var mysigt och fint. Fick även dit mina kära Camilla och Jocke också till slut. Det var bra. Åkte hem vid 3 tiden. OCH DÅ... då satt sig en skitsnygg kille bredvid mig. Han kunde gärna följt med mig hem istället. Synd att han kom fram för att han var full liksom. Men bättre än inget.  Tänkte visa en bild från igår, ser aningen waisted ut.

Et n'payons pas le meme loyer

Åh, hej bloggis! Kommer av mig med bloggandet hela tiden, men skall försöka återuppta det ingen. Trotts att jag egentligen knappt har tid med den!

Kan ju börja med att berätta vad som har hänt den senaste tiden.  Jag har färgat mitt mörka hår med en röd färg, så nu skiftar det i rött. Känns helt okej! (Fastnar dock inte på bild). :( Jag har bättrat mig i skolan, liteee. Känner jag själv. Igår umgicks jag med Camilla och Edin. Edin gick i min klass 7an - 9an, och har inte sett honom sedan vi slutade där. Så det var kul. Kände inte ens igen honom! Idag är jag bjuden på 2 olika fester. Vet inte om jag skall dra på någon av dem. Det är snart ett år sedan min moster gick bort i cancer, så många tankar kring henne kommer upp. Har börjat drömma om henne, både bra och dåliga drömmar. Klassen har fått bättre sammanhållning, så jag trivs mycket bättre nu. Önskar bara att mytomanen bytte och aldrig kom tillbaka. Hon är en ren sabotör!  Egentligen borde jag kila iväg och fixa mig nu, då jag antagligen åker iväg. Pusss!
RSS 2.0