Du förlorade ditt krig du står ensam kvar Och ingen kommer till ditt försvar

Dryg dagjävel. Är varken på bra eller dåligt humör. Är inte trött, men kroppen är seg. Men skall ändå slita ut mig själv på en promenad nu. Åh har sådan ångest över hur stor jag blivit. Och jag VET, det är inte kul att höra på sådant gnäll, jag hatar det också. Särskilt från folk som faktiskt är smala och har väldigt fin form. Så får man höra 'men du är inte tjock' fast båda 2 vet att man är mycket större än personen som la just dessa ord. Nåja, nog om det. 

Somnade nog omkring halv 4, vaknade sedan vid 8. Men som tur är lyckades jag somna om och vakna vid 12 tiden sedan. 100 år sedan Titanic sjönk, vilket resulterade i att jag varit fast framför TV:n idag och kollat på massa dokumentärer. Visste ni förresten att jag älskar faktaprogram, historieprogram och ja dokumentärer i ren allmänhet? 


Och du & jag håller andan och håller händer i språnget

Jaha. Igår så spenderade jag tid med Alexander.. Alex.. Alle? Kärt barn har många namn.. Det var skittrevligt tycker jag. Först möttes vi upp i Kalmar över en fika. Han bjöd, riktig gentleman. Blev ju såklart favoriten: Negerboll. Dock får man ju inte säga så längre har jag hört, och jag är uppväxt med det så är svårt att vänja mig av med det. MEN I ALLA FALL, ta det som en komplimang. Det är det godaste som finns. Efter det gick vi ut i regnet. Och vi gick, gick och gick lite till. Och pratade en massa. Det är så jag gillar det. Dock var ju inte vädret på vår sida. Så efter några timmar i regn bestämde vi oss för att åka hem till mitt stökiga rum istället. Stackarn som fick uppleva det. Vi kikade i en massa gamla fotoalbum från när jag var liten!  Det var ungefär så, jag hade det supertrevligt!

Idag har jag varit ute på 2 promenader. Måste verkligen börja röra på mig. Har gått upp alldeles för mycket i vikt. Sedan blev det grillning och alkohol hos min kära granne Jon!  Första gången jag tyckte om grillat kött faktiskt. Var sådär äckligt gott. Förbjudet gott.

Vi skulle ju visa varandra världen & inget fick nånsin komma mellan oss

Påsklov! Fan vad skönt, men tråkigt. Fast har ändå haft fullt upp tills idag. Min kära Jennifer var här torsdag till tisdag. Vi festade till det på fredagen, var i Kalmar på lördagen, på måndagen åt vi middag hos min farmor. Och ja, lite sådär. Mycket dötid ute i skogen tyvärr. Igår var jag hemma hos Daniel. Fick se 2 av mina favoritfilmer, Titanic samt Jurassic Park. Somnar ju alltid till filmer, men sov faktiskt bara en stund i Titanic. Himla stolt över mig själv.

I tisdags färgade jag håret rött i alla fall. Eller ja. Blev mörkrött. Och GIVETVIS, så syns det inte på bild. Så ni kommer inte se det. Idag är första lugna dagen för mig då. Har varit ute och gått med mamma på morgonen. Tog lite roliga bilder. Mamma ser tusen gånger bättre ut irl än på bild, vi funderar alltid varför hon inte ser ut som sig själv på bild. Men det är ju lite som jag, kolla dessa bilder.... sovit med smink och så iofs. Men ser inte ut som jag!

(här sitter Jennifer i Kalmar & är söt)


(Man måste TVINGA Flisan att ställa upp på kort)


(Ja inte är vi snygga nyvakna... ofixade. Ser inte ut som oss)
RSS 2.0