tror du att det finns något okänt där ute

Nu har skolan dragit igång, och det är både skönt och inte. Har inte precis längtat efter att gå upp 04.30 och komma hem 19.00! Men det är skönt att få tillbaka rutiner samt ha någonting att göra. Det börjar en hel del nya kurser, både nervöst och spännande. Särskilt medtanke på alla nya människor man skall lära känna. Well, det kommer nog att gå bra. Första veckan var slapp. Väldigt slapp. Men nästa vecka blir det nog ordning och reda. Var hemma i onsdags och idag, gjorde ingenting. Arbetat lite med mitt och Fannys UF (blivande, inte registrerat det ännu).  

Imorgon så skall jag upp tidigt, för att följa med mamma och pappa på Power Meet. I brist på annat och för att det är väldigt nice. Jag gillar sådant. Utöver det är helt helt oplanerad. Så går det när man är fattig som f*n! Har färgat håret mörkt igen, det känns så bra. För bra nästan!
 

Och dom säger att stan blivit tyst och ful och öde, älskling

Sova känns ju lite smått onödigt. Tur att jag är ledig idag. TUR! Annars hade jag gått upp för 30 min sedan. Jag vaknade 02.40, och tiden har sprungit fram tills nu. Hade en bålgeting på mitt rum innan som pappa fick göra sig av med. Vilket även resulterade  i att han stängde mitt fönster. Så, mitt rum är ALLTID som en bastu, går inte att vara här inne. Därav vaknade jag.

I alla fall så har jag och Fanny börjat med vårat projektarbete, som även skall vara ett UF!  Nervöst och spännande. Kul att testa på något nytt. Vi skall sälja tygpåsar hade vi tänkt. SÅ vi skall börja med lite marknadsundersökningar. T.ex. pris,  vilka färger folk vill ha på dem, om dem vill ha motiv eller text, eller varför inte både och? Sedan så får vi skissar ideer, göra logotyp och införskaffa allt vi behöver för att producera den! Jag är ytterst taggad på detta! Så om någon faktiskt läser min blogg, så kan ni ju svara lite snabbt på ovanstående!
 

På lite håll liknar det dans

Jaha. Kan som vanligt inte bestämma mig vad jag skall ha på mig. Ingenting passar idag. Även en sådan dag gällande resten av utseendet, det går inte att räddas. Hur jag än bär mig åt tycker jag att jag ser ut som en jubelidiot. Nåväl, alla har vi sådana dagar. Right? 


I alla fall så är det RixFm idag. Och jag skall spendera tid med min finaste Camilla. Hennes pojkvän, Fanny och sedan så tror jag bestämt att Elli och Erika ville hänga på oss? Inte mig emot, då är alla favoriter samlade i princip! Kör nyktert idag, men Camilla hade planer för resten av stadsfesten. Den blir inte nykter så att säga hehe! Ha en bra dag allihop!
 

Att synas utan att verka, ser enkelt ut på håll

Jaha. Händelselöst sommarlov. Verkligen. Var på Emmabodafestivalen för någon vecka sedan. Det var väl det bästa på hela sommaren. Mycket skit dock. Orkar inte med sådant. Men hade det mysigt och fint också. Såg många bra artister OCH DET VAR SÅ SATANS VARMT. Nu är jag mest ledsen för det är 1 år kvar till nästa festivalsommar. Åh :'( 

Annars då? Skall till Camilla och Jocke imorgon. Vara hos dem ett par dagar. Är Kalmar stadsfest med b.l.a RixFM-festivalen. Är ju tradition att se på det och så! Kan nog bli trevligt. Men jag har inga pengar så är lite mindre trevligt. Har även slingat håret ljusare. Nice! 
 
RSS 2.0