När du är tunn som luft

Ideal
  1. Förminska näsan
  2. Förstora brösten
  3. Fettsuga
  4. Bröstlyft
  5. Ansiktslyft
  6. Förstora läpparna
    m.m

Vy från ett luftslott

Måste erkänna, hör jag musik, speciellt sådan jag upplevt live.. så kommer jag till en helt annan värld.
Gillar den världen mycket bättre än den verkliga. Men det är ju sådant man får leva med. Ungefär som denna låten, good feelings inc. 

det finns magi i ditt motstånd

Åh! Igår följde jag med när Mimmi tatuerade sig. Hennes pojkvän var också med. När hon tatuerat sig så åkte vi nämligen till Ikea! Sådana affärer är ju helt fantastiska. Jag är fortfarande sjukt sugen på att bli inredningsarkitekt. Dock har jag väl lagt de drömmarna på hyllan. Men ja, längtar tills jag har mitt eget ställe där jag kan göra vad jag vill. 

Jag vill antingen ha det väldigt stilrent, eller väldigt bohemiskt. Mitt sovrum skall i alla fall vara väldigt mycket tyg, ljusslingor, ljus, kuddar osvosv. Gärna mörkt, med små färginslag och mycket mönster. Tänkte visa till "grunder" till vad jag kan tänka mig. Sedan skall det bara bli mer personligt. ÅH MYSPYS. Sitter här med en kopp varm chokladmjölk och lyssnar på världens bästa Kent och kollar på olika inredningsinspirationer! 

Du & jag döden

Mhm. The Rolling Stones. Lyssnar alldeles för lite på dem, medtanke på hur bra de faktiskt är. KAN INTE VARA STILL NÄR JAG HÖR DETTA. Snacka om ljuv musik. 
 
 

Och det fanns inget att egentligen fly från, bara inget mer att ge

Jahaja. Igår mötte jag upp Fanny i Nybro. Sedan köpte vi kött och andra nödvändigheter för kvällen. Vi skulle grilla med några hemma hos Erika. Så det blev vin och annat gott. I mitt fall var vinet ytterst äckligt dock. Och jag är ju kungen av blandning (gör alltid skitäckliga blandningar för att jag kan). Så i alla fall blandade jag vin, vodka, cola och fruktsoda. Hade faktiskt varit gott om inte vinet hade smakat JUL på ett så ofantligt äckligt sätt.

Det var trevligt i alla fall. Inte träffat Erika sedan Siesta. Kul att träffa min klasskompis Elli med. Det var ännu längre sedan känns det som!

Det verkar så enkelt vännen..

Ja, alltså.. har verkligen inte hunnit blogga. Har egentligen inte haft någonting för mig. Men, jag och Henke har börjat snacka i telefon. Och vi pratar inte lite. Hela dagarna faktiskt. Direkt när jag vaknar. När han har lunch. När han har rast. När han är påväg hem. Sedan hela kvällen, minst 4½ timme! That's why.

Är skitvarmt. Försöker fixa mig och välja kläder. Känns som en omöjlighet. Skall till Växjö sen, hem till Henke. Kommer nog bli superkul att träffa honom och hans dotter! Hon är ju för söt. Hörde vad hon sa igår, att hon skulle springa och krama mig direkt när vi hämtar henne på dagis. Sedan fick inte han mysa med mig sa hon, för det skulle hon göra. Gud så charmig! :*

Jag är rädd för allt, beredd på allt

Jahaja. Blev en sväng till Kalmar idag. Skulle egentligen inte köpa någonting. 
Men jag köpte en ögonbrynspenna, eyeliner och puder. Fick köra väldigt ekonomiskt då jag inte har jobb i sommar. Sedan köpte jag tights. Allt detta på H&M! Sedan köpte jag ett par fina trosor på Cubus. Sedan fick jag himla lust att gå in på Second Hand. Hittade massa saker där idag, men köpt ändå bara en genomskinlig svart skjorta och en liten fin väska. Älskar väskor, och behöver en så liten! Jag är nöjd  i alla fall. Sedan gottade vi oss med Burger King. Köpte cola, och en glass.

för det här är verkligen fel plats

Åh. Låg och grät som ett litet barn idag. Över något riktigt fjantigt. Jag hade inte köpt emmabodabiljett ännu då mamma inte velat hjälpa mig när jag bad henne. Kollade biljetternas status inatt innan jag la mig, vid 2 tiden. Då fanns de kvar. Sedan idag när jag vaknar är de slut, och jag hade tänkt beställa. En vän till mig sa att de inte skulle släppa flera biljetter. Och jag ville ju dit. Bor ju precis där liksom. 

Men ibland har man tur. Hon hade fel. Och de släppte nya biljetter. Aningen dyrare, men nu är det kirrat i alla fall. Skall ha ett stort camp med nära vänner, och random människor. Kommer bli så himla kul! Försöker även lura dit lite andra människor jag gärna träffar! Just ja, var ute i skogen och gick innan samtidigt som jag pratade i telefon med en fin människa. Då upptäckte jag att det fanns en massa blåbär. Kanske skall ut och plocka ett par nu och mumsa på i mjölk sen? JA DET KÖR VI PÅ!

Det är bara minnen för livet..

Kent är då det bästa som hänt Sverige. Deras musik är så fantastisk och träffar alltid rädd. Kan inte annat än älska dem. Åh. Alla känslor bara strömmar genom kroppen så fort jag hör ljudet av dem. Martin får inte svika mig, vi skall se dem i Malmö i år. Vi måste. Ingenting annat accepteras!

RSS 2.0