Kom kärlek till dom som saknar någon om natten

Jaha, en vecka av "praktiken" avklarad. Känns skönt. En vecka kvar. Och jag är i skolan. Du är så jävla lyckad Jonna, så jävla lyckad. Går i alla fall bra med foldern till Rädda Barnen. Eller, helt okej. Svårt att få med allt och lyckas få en snygg struktur på det. Men det är ju sådant jag gillar att arbeta med.

Jag smet riktigt tidigt ifrån skolan idag. Vid halv 1 tiden. Var hemma vid 3, och gissa vad?! Jag somnade tills klockan halv 7. Det är otroligt hur mycket jag kan sova. Skulle kunna gå och lägga mig nu och sova till kanske, klockan 11? Sedan somna igen. Jaja, nog om det.  Skulle blivit utgång idag, men så blev det inte. Skulle till The Rock och se Erikas pojkväns kompis band. Men alla band var inställda, så på något vänster blev det så att inte vi heller gick ut.

Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort

Jaha. Drog mig till skolan idag i alla fall. Har ju inte haft någonting att göra tidigare i veckan. Idag ÄNTLIGEN fick jag någonting att göra. Håller på att göra om en folder åt Rädda Barnen. Deras nuvarande, eller ja Kalmars sådan folder är rentutsagt skittråkig. Men nu sätter jag färg på den och skall absolut få den aningen finare i alla fall. Dock behåller jag det mesta, men ändrar på färger, typsnitt och sådär. Bättre blir den i alla fall. Viktigt tycker jag då Rädda Barnen är väldigt bra.

Utöver det har jag haft en lugn dag. Kom hem, lagade lite mat. Blev kyckling och pommes. Himla mätt är jag! Blir ledsen. Är skitdyrt att åka till Sundsvall härifrån. Vill upp och träffa Steffis. Åh, ibland är livet orättvist. :( Har kört "osminkat" idag med. Foundation, puder och ifyllda ögonbryn är inte direkt osminkat. Men känns så himla naturligt och skönt. Dock envisas folk med att tro att jag har eyeliner och mascara. Enligt mig måste man vara efterbliven om man tycker det ser ut som jag har det. :D

(& för att inget är hemligt i min blogg. Fina Stefan!)

Du log när du betalade för min tystnad..

Åh. Alltså... Blir ju helt knäppt när man skall kommentera. Men i alla fall, när ni kommer till den jobbiga sidan, vänta bara några sekunder så kan ni klicka er vidare och kommentera.

Mamma och jag har börjat gå ut långpromenader med hunden. Finns inget bättre. Lurar med mig mamma ut i skogen. Och då menar jag verkligen skog. Vi ränner över åkrar, kalhyggen, stenar, täta skogar. Och det är skitkul tycker jag. Hunden tycker det är minst lika kul. Vattenpölar, geggpölar och lera är det roligaste hon vet. Dock blir ju inte mamma lika glad när hon skall ner och gräva och skitar ner sig. Struntar nog tusan i skola imorgon så vi kan gå ut och gå igen. Känns mer givande!
(bild jag tagit!)

Och inte fan är det någon som hör..

Min mentor ger verkligen inte upp. Praktiken började igår egentligen, och han tvingar mig fortfarande att söka praktikplats. Så givande? 2 dagar har gått och jag har åstadkommit noll. Imorgon funderar jag på att vara hemma. Lars Kaggskolan är den sämsta skolan någonsin. Rekomenderar ingen att börja där.

Utöver att jag var i skolan och gjorde ingenting så skulle jag besöka sjukhuset. Och gissa vad? Satt där i en timme (30 min var efter min bokade tid). Mamma skulle komma och hämta mig efter besöket, men jag blev ju aldrig uppropad, så bad henne komma in. Då hade de glömt bort mig?! :):):) Så jävla misslyckade. Jag hatar folk som inte kan passa tider och sådär. Som tur var så var det den bra sköterskan, hon är så rolig och söt!

Fick även ett par skor av mamma, som kommer på bild nedan. Har också gått runt utan mascara, eyeliner och ögonskugga som jag brukar ha. Jag må känna mig naken, och tycka att jag ser ut som en man, men faaan vad skönt det är.It's a long way to the top, if you wanna rock 'n' roll!

Dålig uppdatering, det är något jag är bra på i alla fall. Säger jämt att jag skall skärpa mig, men jag gör det aldrig.
De senaste helgerna har det i alla fall blivit festligheter. Min kära vän Nicki som nu mera bor i skåne har varit uppe i Nybro. Så de 3 senaste helgerna har spenderats med henne samt alkohol. 

Förra helgen så hade hon 18 års fest. Var där ett tag, sedan drog jag och Camilla till Kalmar. Hon skulle hem och jag skulle till min vän Joacim. Han bjöd på tacos på lördagen, och vi kikade på en massa hem till midgård, skojar inte, det är bäst. Denna helgen blev det utgång på lördagen. Trillade in på 3 olika ställen. Sista var det enda värda, för där hittade jag min kompis Adam. Istället för att ta nattbussen hem fick jag låna en plats hos honom och sov som en prinsessa. Dock var det helt oplanerat, så smink och sådant hade jag inte med mig. Så var lagom fager när jag vaknade dagen efter. Skämdes på bussen hem. Riktigt skabbig! 

Jaha, vad har mer hänt? Har piercat D.A. Den vid ögat som ni ser på bilden nedan. Var nervös som varje gång jag piercar mig, men det gjorde ju inte ont alls. Vilket jag egentligen visste. Vet inte om jag är nöjd eller inte. Men nu sitter den där den sitter. That's it.


RSS 2.0