Saker jag gärna inspireras av..

Åh. Vill som jag sa tidigare, ha lite mer vår. Vill köpa massa snyggt till garderoben. Skor främst. Vill skaffa en ny snygg frisyr. Skall på börja något när jag får pengar. Men kolla på detta, är inte detta underbart..?

Vårpromenad i all dess ära!

Jättemysigt faktiskt. Mamma väckte mig omkring 09.30, såklart var morgonhumöret på botten. Jag menar, hade vaknat 2392 gånger under natten, så var ju tröttare än tröttast! Men hon ville ut på promenad, jättefint väder tydligen. Efter lite betänktetid tog jag mig i alla fall upp ur sängen. Kokade lite varmchoklad mjölk, hoppade i mina mjukisbyxor och fina vårjacka. OCH MAMMAS FÖRSTORA SKOR. Jag har inga bra gå-skor så. Ibland är det skönt att bo avskiljt, världens minsta by, massa skog. Naturen är så fin. Ville inte ens gå hem när vi väl börjat promenera. Men blev väl omkring en timme!  Längtar bara tills all snö är borta, den är nästan helt borta här. Då skall jag bara ut och lägga mig på de stora åkrarna och filosofera, samtidigt som solenstrålar värmer.  Åh!

(Denna fina bild lyckades jag knäppa för 2 somrar sedan. Det är en av
alla sjöar vi har här i Örsjö. Så fint är det. LÄNGTAR)

Att så kort tid gick så jävla långsamt..?

Har varit sängliggandes. Sedan i söndagskväll. Känns som mer än 3 dagar. Har knappt kunnat gå till toaletten ens. Haft så oerhört ont. Men nu är jag NÄSTAN back on track. Känns stabilt. Måste verkligen ta tag i mitt rum nu. Har fått in 40 glas med vatten här typ, kläder på hela golvet som jag slängde runt innan jag åkte till Anton i lördags. Hm. Ser verkligen ut som rent kaos. Får lite smått panik. Sitter och gottar i mig drick-yoggi. Så himla bäst är det. Eftersom jag inte rört mig på 3 dagar har jag ju ingen vidare aptit, gillar inte att äta rent generellt, dricker hellre. Så då är yoggi perfa för mig!  Måste få lite energi så jag faktiskt orkar röra mig nu när jag kan.
Och juste, har ju lov nu. Hoppas jag kan hitta på något de resterande dagarna!

RSS 2.0