>> Så tysta tunga steg på väg mot dig

Idag blev det att besöka farmor för lite middag och fika! Kom hem igår vid 3 tiden, och vaknade vid 10. Så var lagom trött. Så tog på mig en ganska chill outfit. Linnet är ifrån H&M och strumpbyxorna ifrån Indiska! Väl där så fick jag ett par gummistövlar av farmor, samt en regnkappa. Till emmaboda! Perfekt och så snällt av henne! Nu är jag redo. Snackade med en kille ifrån gårdagens trevligheter, han var lika trevlig idag. Sådant gillas.

>> En högerkrok och riktigt blod

Igår kväll blev det party. Välbehövt. Kul, och lite till kul. Var jag, Molly och resten killar, vilket såklart resulterade i en jättebra kväll! Tjejer bidrar bara med drama, skall ha all uppmärksamhet osv. Så var skönt att kunna ha det chill, inget bråk och sådär. Tyvärr tog jag inga bilder!  Hur spenderade ni er lördagkväll?

Såhär så jag ut igår i alla fall!

>> En hälsning från ett svartsjukt hånfullt hav

Har nyss fixat till mig. Lite annorlunda idag. Foundation > Puder > Eyeliner > Mascara > Jäkla massa jobb med läpparna, som skulle få dem att se större ut > Rouge. Skippade att fylla i ögonbrynen idag. Vet inte om det är bättre eller sämre. I alla fall så är jag ensam hemma nu, skall laga lite mat, vänta på att Molly kommer hem. Sedan kanske vi åker till Kalmar ikväll och ser vart kvällen tar oss. Det är ungefär så min dag ser ut. Tjockat mig enormt, ätit 3!!! wienerbröd. Den ni!  Vad skall ni hitta på ikväll?


>> På lite håll liknar det dans

Idag är en sådan oerhört tråkig sommardag. Egentligen väldigt mysigt väder. Men ingenting händer. Man kan inte vara ute. Så slängde ihop en outfit jag !!!GÄRNA!! hade velat ha på mig. (Hehe, ni får gärna skänka mig detta!)

>> När jag inte orkar, orkar du för två?

Har ni någonsin mött en sådan person som ni aldrig kan få ut ur huvudet? Någon som känns helt rätt från första sekund? Även att personen har något som du i vanliga fall inte gillar, men med denna person är det helt okej? Någon som fortsätter att besöka dig i drömmarna. Drömmar så verkliga att det gör ont av att vakna och inse att det inte är sant?

> Det har jag. På midsommar. Det var helt oväntat. Ändå hade jag sagt innan, "här skall jag finna min drömkille". Och det tror jag att jag gjorde. En av dem i alla fall. Exakt vad jag vill ha på en punkt. Han var fin. Brunt hår, blå ögon, lång, snygga kläder, skäggstubb, intressant personlighet. Känns mest som att allt detta är en dröm. Var jag ens där? Hände detta överhuvudtaget? En hel kväll samt natt. Och nu är du spårlöst försvunnen.

>> Det är inte varje sekund som räknas, utan vad du gör med dem

Köpte ett par skor igår. Enbart för att ha på Emmaboda. Jag vet inte vad jag tycker om dem, de är fula och samtidigt fina. Som tur var så var de på rea. På skopunkten. Så behöver inte känna att jag ödslat mina pengar på något oviktigt. Samtidigt ligger jag här och har världens m-värk, och skall nog bege mig mot Molly. Jag slösar min lediga tid, på att göra ingenting. När det faktiskt finns saker att göra.

>> Den som inte taggar, skall jag kicka i huvudet!

Ja. Må så vara. Om en vecka sitter jag på en festival, Emmaboda. Svävar högt bland molnen, och är där jag allra helst vill vara. Det finns faktiskt ingenting så underbart som att bara bli omgiven av musik, vänner och alkohol. Jag längtar, inte bara efter själva upplevelsen, utan efter allt fint folk som jag faktiskt kommer att träffa. Och detta kanske kan stoppa min oerhörda längtan efter att komma tillbaka till S!ESTA '11, det var inte annat än en bra upplevelse. Det hade sina ned&uppgångar. Men var helt klart värt det.

> Förresten så hittade jag en sida där man kan söka på vad som helst, och så försöker sidan hitta vilken "färg" grejen är. Tidsfördriv eller sådär. Checka in det; http://www.thecolorof.com/#find!
RSS 2.0